'#chitikatest=keyword'

joi, 2 august 2012

SCHITA CUTIE BOXE IN 3D

Mai jos puteti gasi o randare zic eu frumoasa a unei boxe  sau a unor boxe ...ceva in genul celor folosite la nunti. Pentru cei interesati pot trimite pe mail fisierele SolidWorks ale boxei. Nu trebuie decat sa lasati un comentariu cu numele, prenumele si adresa de mai unde pot trimite.

Enjoy

3 comentarii:

  1. Salut ,vreau si eu schita la boxele acelea reala .Vreau sa i le fac lu-i baiatul meu pentru nunti.Am facut un amplificator de 700w, si nare boxe.Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci.... citez ce am zis in postul meu de mai sus:

    "Pentru cei interesati pot trimite pe mail fisierele SolidWorks ale boxei. Nu trebuie decat sa lasati un comentariu cu numele, prenumele si adresa de mail unde pot trimite."

    Asta inseamna ca daca doriti ceva domnilor anonimi nu o sa primiti decat in adresa de mail. Nu am de gand sa le postez. Daca tot ceri macar prezinta-te. Asta ca sa nu ma apuc sa cer bani pe proiecte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru difuzoare auto nu recomand incinte. Monteaza-le in masina daca ai spatiu si gata. Ca amplificator iti recomand unul care sa nu depaseasca puterea difuzoarelor. Daca te refereai la brand atunci iti recomand tot de la hifonics insa aceiasi chestie.... sa nu aiba putere mai mare decat a difuzoarelor. Succes

    RăspundețiȘtergere